10 jarig jubileum

6 November 2015 is de datum dat de folkloristische dansgroep “Twentsche Leu” 10 jaar bestaat. Het bestuur wilde deze dag niet stilletjes voorbij laten gaan en heeft derhalve besloten om een klein feestje te geven voor de leden. Er werden in het bestuur diverse voorstellen gedaan, uiteindelijk heeft het idee van Gerry het gewonnen. Er werd een datum geprikt en de leden kregen de mededeling om 12 november te reserveren voor een leuk en actief uitje.
Rond 15 oktober kreeg iedereen het bericht om op 12 november 2015 om 19.00 uur aanwezig te zijn bij restaurant Golbach aan de Hengelosetraat te Deurningen met het verzoek dat we niet met een gevulde maag moeten komen.
Op 12 november om 19.00 was bijna iedereen aanwezig. De tafels waren voor ons gedekt en de serveerster kwam langs om te vragen wat we wilden drinken en eten. Rond kwart over zeven was iedereen aanwezig, de voorzitter nam het woord en heette iedereen hartelijk welkom. De geschiedenis van afgelopen tien jaar kwam globaal voorbij, hierbij kwamen de herinneringen maar ook de lachsalvo’s van diverse leden. Intussen werd het eten geserveerd en na een moment stilte kon iedereen aanvallen, echter Albert nam het woord en feliciteerde iedereen met ons tien jarig bestaan waarbij hij elk stel of persoon een leuk zelf gemaakt schilderijtje gaf.

Iedereen vond dit een geslaagde actie en na deze korte onderbreking kon er met het eten worden begonnen. Er werden tijdens het diner vele herinneringen opgehaald bij een fantastische sfeer.
Na het diner moesten wij de serveerster volgen naar de kelder. In deze ruimte kon tafelgolf gespeeld worden. Diverse personen gingen direct aan de slag in de veronderstelling dat een ieder voor zich zou spelen, maar dat was niet zo. We werden in groepen verdeeld van vier personen, waarvan de punten werden opgeteld. Er is wel twijfel of de telling eerlijk is verlopen, maar het plezier was er niet minder om. Ook heeft ieder lid een balpen gekregen die ons aan dit jubileum doet denken.

Rond 23.30 uur was het afgelopen waarna iedereen tevreden en voldaan huiswaarts keerde.
We kunnen terugkijken op een geslaagd feestje met dank aan de organisatie.