Folkloristische Dansgroep De Twentsche Leu

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Activiteiten Jaarlijks dames uitje 2012

Dames uitstapje 2012

Het jaarlijks uitstapje voor de dames, werd dit jaar georganiseerd door Els en Mia. Op de uitnodiging stond dat wij ons op 9 juni 2012 om 08.45 uur moesten melden bij Cafe “De Poppe” in Markelo. Iedereen was dan ook keurig op tijd aanwezig.

 2012-06-09 uitstapje-0012012-06-09 uitstapje-002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier werd ons verteld dat we een “Koninklijk Uitstapje” gingen maken naar Paleis “Het Loo” te Apeldoorn.
Daar aangekomen kregen wij eerst een lekker kopje koffie, waar uiteraard iets lekkers bij hoorde. Deze traktatie werd ons aangeboden door 2 lieve sponsors. Daarna zijn wij met de rondleiding begonnen, er was veel te zien want er waren demonstraties van de mooie koetsen en paarden. De paarden en koetsiers waren in vol ornaat, zoals op Prinsjesdag.
Rond de klok van 12.00 uur hebben wij onze meegebrachte lunch gebruikt in de achtertuin van het kasteel.
Daarna hebben wij het kasteel bezocht en hebben daar kunnen zien hoe de Oranjes hebben geleefd en wat ze allemaal hebben gekregen. Ja, dat was heel wat.
 2012-06-09 uitstapje-0032012-06-09 uitstapje-004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat iedereen alles had bekeken zijn wij om 14.15uur richting Hoog Soeren gegaan om daar een paar drankje te nuttigen, die ons weer werden aangeboden door een lieve sponsor en onze penningmeester.. Gerry wist daar een leuk pannenkoekenrestaurant, waar wij ons tegoed hebben gedaan aan een lekker wijntje en stokbrood en van het huis kregen wij nog een lekkere aspergesoep aangeboden. Na een gezellige zit zijn wij weer richting restaurant “De Poppe” gegaan, waar we als afsluiting, samen heerlijk hebben gegeten. Hier kregen we van Els en Mia allemaal nog een mandarijn met een kroontje, erg origineel na deze Koninklijke Dag. Deze werden ons niet voor niets aangeboden, want hierdoor werden 2 dames aangewezen om het volgende jaar ons jaarlijks uitstapje te organiseren.
Na een gezellige dag is iedereen voldaan weer richting huis gegaan.
Els en Mia bedankt voor het organiseren van deze gezellige dag. Het weer had alleen wat beter kunnen zijn, maar ja………..…..

2012-06-09 uitstapje-0052012-06-09 uitstapje-006 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Anneke en Riny