Folkloristische Dansgroep De Twentsche Leu

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

WANDELTOCHT 2015

wandel-1

Op zondag 1 november 2015 hielden wij weer onze jaarlijkse wandeltocht met als vertrekpunt het Oeler Schooltje. De organisatie had routes van 3, 6, 8, 9, 11 en 13 kilometer uitgezet, dus voor iedereen wat wils. De route kon men volgen met de omschrijving maar deze was ook door middel van klompjes aangegeven. De weergoden waren ons goed gezind want het was zonnig en te temperatuur uitstekend. Om 10.30 uur kon men starten, maar de eerste enthousiaste wandelaars melden zich al drie kwartier te vroeg. Uiteraard hebben we deze wandelaars een routeomschrijving mee gegeven en konden zij de tocht starten.
Bij de start maar ook in de pauze of aan het eind was er gezorgd voor koffie, thee, krentenwegge, pannenkoeken, snert en bakleverworst.
wandel-2wandel-3
Ondanks de vele activiteiten in en rond Hengelo hebben zich 311 wandelaars aangemeld. Deze wandelaars gaven zowel in de pauze dan wel na afloop vele complimenten. Zij hadden genoten van de wandeltocht maar ook van de gezellige sfeer bij het Oeler Schooltje. Hier werd muziek gemaakt door onze accordeonisten, er werd gedanst en gezongen.
Rond half zes hebben we de balans opgemaakt en konden we met tevredenheid terug kijken op een geslaagde dag met dank aan de organisatoren.

wandel-4

 

 

 

 

 

Flyer wandeltocht